Viarps Kör- och Ridklubb,
N. Viarpsvägen 68,
261 92 Härslöv,
Tel. 0418 - 750 36,
E-post: info@vkrk.se,
Bankgironummer 233-2765

Välkommen till Viarp!

Viarps Kör- och ridklubb är en ideell förening som grundades 1972. Under åren har föreningen stadigt utvecklats och har idag 680 medlemmar. Viarp har en professionell hästhållning med välmeriterad personal och bedriver häst- och ridutbildning av hög kvalitet för alla åldrar och kunskapsnivåer.

 

Föreningen har cirka 30 hästar fördelade på storhästar och ponnyer i olika storlek och drygt 400 elever som rider lektion varje vecka. Därutöver anordnas specialkurser inom dressyr, hoppning, körning, voltige, lägerverksamhet och vid förfrågan skräddarsydda kurser.

Förutom ridskolan har föreningen drygt 100 privatryttare och en aktiv tävlingsverksamhet med ett flertal tävlingar från klubbtävlingar upp till regional nivå i både hoppning och dressyr för ponny och häst.

 

Anläggningen är belägen i lantlig och rofylld miljö och ridklubben har en härlig gemenskap och positiv atmosfär som genomsyrar hela verksamheten från ridlärare till elever, föräldrar och hästar. Många medlemmar har börjat rida här som barn och därefter fortsatt att hålla kvar vid klubben när de börjat tävla på lite högre nivå.

 

Vi vill att alla ska känna sig delaktiga och välkomna i föreningen, oavsett hur länge man har ridit och vilken ambitionsnivå man har. Vi strävar efter att alltid vara hjälpsamma mot varandra och vi försöker ta extra väl hand om våra små ryttare och nya medlemmar. Vi ska visa omtänksamhet och respekt mot varandra och hästarna.

 

VKRK

 

 

;